Return on Involvement feed

Sagt om bogen

Tania Ellis:

"Henriette Webers bog er spændende læsning om de nye muligheder, der ligger i brugen af sociale medier og netværk. Return on involvement handler om en ny generation af marketing...>>

Daniel Karpantschof:

Retention er stadig et relativt nyt begreb i det danske erhvervsliv. Om der er tale om erhvervs- eller privatsalg har kundekonvertering været en højere prioritet end loyalitet. Henriette Weber har med Return on Involvement skabt en introduktion til krydsfeltet mellem retention og sociale medier; der passende kaldes involvement...>>

Lone de Bie's udtalelse om bogen

Søren Storm Hansen's anmeldelse af Return on Involvement

Mads Kristensen's tanker om Return on Involvement

Comon artikel om Return on Involvement og hvordan man udgiver en bog på egen hånd
Return on Involvement på Facebook

331 bøger tilbage.. yeps

Return on Involvement har været et kæmpe eventyr for mig – fra at skrive bogen til at sælge den selv. Og det er faktisk gået rigtig godt. Jeg ramte break-even ved 400 solgte bøger i november 2009 ud af de 1158 jeg modtog i slutningen af august 2009. Siden det tidspunkt er det gået stærkt syntes jeg, især fordi at return on involvement er en bog der er kantet, skrevet i personligt og direkte sprog og ikke særlig “business as usual” agtig. Men folk er super glade for den – og det er jeg vildt taknemmelig for.

Jeg har dog besluttet at den ikke skal genoptrykkes på dansk. Den bliver lavet om til noget andet på engelsk, noget jeg er i fuld gang med, men hvor jeg føler at jeg mangler 2 uger alene i en skov eller ved en strand til at færdiggøre det projekt.

 

Køb Return on Involvement

gaveroi

Bogen kan fås ved at klikke på "Buy Now" linket nedenfor, hvorefter den bliver sendt til dig i posten. Den kan også købes i din lokale boghandel.

Bogen koster 249 kr som fysisk bog tilsendt.

Foredrag

henrietteDu kan få Henriette til at komme og tale om, eller lave workshops indenfor sociale medier, social marketing eller Return on Involvement. Kontakt Henriette på +4529727515 eller henriette@toothlesstiger.com