Return on Involvement feed

Sagt om bogen

Tania Ellis:

"Henriette Webers bog er spændende læsning om de nye muligheder, der ligger i brugen af sociale medier og netværk. Return on involvement handler om en ny generation af marketing...>>

Daniel Karpantschof:

Retention er stadig et relativt nyt begreb i det danske erhvervsliv. Om der er tale om erhvervs- eller privatsalg har kundekonvertering været en højere prioritet end loyalitet. Henriette Weber har med Return on Involvement skabt en introduktion til krydsfeltet mellem retention og sociale medier; der passende kaldes involvement...>>

Lone de Bie's udtalelse om bogen

Søren Storm Hansen's anmeldelse af Return on Involvement

Mads Kristensen's tanker om Return on Involvement

Comon artikel om Return on Involvement og hvordan man udgiver en bog på egen hånd
Return on Involvement på Facebook

Historien om Return on involvement

De første spæde tanker omkring Return on Involvement blev gjort da jeg arbejdede for jaiku.com med at lave community marketing (det som social marketing er udløbet af), Der var rigtig mange ting jeg vidste der virkede, og en masse som jeg ikke vidste virkede, men det blev prøvet af i praksis.

Strukturen i mit arbejde blev mere og mere synlig, og folk var meget begejstrede for det jeg lavede, fordi det var præcist, havde kant og det var fyldt med kreativitet. I januar 2008 besluttede jeg mig for at der var en bog der skulle skrives. Min process var lidt anerledes end andre fordi jeg hyrede en skrivecoach ved navn Andrea Hejlskov til at holde mig i ørerne og at finde mig selv i mine tekster. Det var en uundværlig proces for mig. I mellemtiden begyndte jeg at gøre mig tanker om rockbands vs. virksomheder, rockbandisme og business unusual og det blev en af de stærke grundpiler i Return on Involvement.

September 2008 blev den taget ind som manuskrift hos et forlag i København. December 2008 var jeg på egne ben igen, og forstod at denne bog skulle selvudgives og crowdsources af mine tætteste forretningsmæssige kontakter. Brian Kristensen og Stephan Sabinsky læste 1 og 2 korrektur og Lene Aarup Vinther fra kort sagt leverede det som jeg personligt syntes er det fedeste bogdesign jeg har set – ever.

Return on involvement blev leveret på min adresse den 5. august 2009. De bliver  stadigvæk sendt ud til folk der bestiller bogen hos mig personligt, i diverse boghandlere, eller de biblioteker der har købt den hjem som bog eller lydbog.

Denne proces med selvudgivelse har givet mig en kæmpe indsigt i den danske forlagsbranche som jeg, pænt sagt, ikke mener er fra denne tidsalder. Hvis du er igang med at selvudgive, eller du tænker på det, så vil jeg meget gerne hjælpe dig med at hitte hoved og hale i det hele.

Jeg er sikker på at selvudgivelser kommer til at betyde alverden i fremtiden, og det er det som folk kommer til at gøre sig i. I en verden fyldt med netværk og menneskelige relationer på kryds og tværs, kan jeg ikke rigtig se behovet for forlag i deres format lige pt.

Køb Return on Involvement

gaveroi

Bogen kan fås ved at klikke på "Buy Now" linket nedenfor, hvorefter den bliver sendt til dig i posten. Den kan også købes i din lokale boghandel.

Bogen koster 249 kr som fysisk bog tilsendt.

Foredrag

henrietteDu kan få Henriette til at komme og tale om, eller lave workshops indenfor sociale medier, social marketing eller Return on Involvement. Kontakt Henriette på +4529727515 eller henriette@toothlesstiger.com