Return on Involvement feed

Sagt om bogen

Tania Ellis:

"Henriette Webers bog er spændende læsning om de nye muligheder, der ligger i brugen af sociale medier og netværk. Return on involvement handler om en ny generation af marketing...>>

Daniel Karpantschof:

Retention er stadig et relativt nyt begreb i det danske erhvervsliv. Om der er tale om erhvervs- eller privatsalg har kundekonvertering været en højere prioritet end loyalitet. Henriette Weber har med Return on Involvement skabt en introduktion til krydsfeltet mellem retention og sociale medier; der passende kaldes involvement...>>

Lone de Bie's udtalelse om bogen

Søren Storm Hansen's anmeldelse af Return on Involvement

Mads Kristensen's tanker om Return on Involvement

Comon artikel om Return on Involvement og hvordan man udgiver en bog på egen hånd
Return on Involvement på Facebook

Lone de Bie’s kommentar om Return on Involvement

Jeg har kendt Henriette de sidste 5 år ikke personligt men gennem netværk og jeg opfatter hende absolut som en kapacitet på sit område. Hun har altid stået for mig, som den der ved rigtig meget om, hvad der sker på nettet og hun formidler det på hendes helt egen engagerede og personlige måde…Hun har i hvert fald fået mig, som ikke ved meget om blogs, wiki’s osv., til at se, at det er vigtigt at følge med der.

Min egen markedsføring er gennem mit firmas 4 årige levetid fortrinsvis foregået gennem min hjemmeside. Men jeg har den sidste tid følt, at det nu er tid til, at der skal ske noget mere og anderledes. Samtidig med min beslutning om nye tiltag opdagede jeg som sendt fra himlen, at Henriette har udgivet bogen “Return on involvement”, som jeg helt instinktivt følte, at DEN MÅTTE JEG LÆSE, inden jeg gik videre.

Og jeg kan kun sige, at jeg virkelig har fået valuta for pengene. Jeg kan nu, efter at have læst bogen 1. gang, helt klart se, hvordan jeg kan kommunikere med mine kunder på en helt anden konstruktiv og dynamisk måde. En måde som jeg længe har haft ønske om, men som jeg bare ikke var sikker på var på sin plads og jeg heller ikke lige vidste, hvordan jeg skulle håndtere. Så den vil blive læst 2. og 3. gang med nye briller og derefter helt sikkert brugt som “hvad-var-det-nu-lige-hun-skrev-om-dette” opslagsbog.

Det, der for mig og mange andre små og mellemstore virksomheder er så fantastisk ved den nye måde at være synlig på, er, at det ikke kræver et kæmpe markedsføringsbudget, men derimod engagement i sit produkt og ikke mindst i sine kunder og deres behov og ellers kræver det stort set bare tid og entusiasme og det giver man jo gerne, hvis man ærligt brænder, for det man laver. Og her synliggør Henriette helt klart, hvorfor det er vigtigt og hvorfor det batter på den lange bane. Og jeg synes det er ret fedt at få forståelse af, at jeg faktisk kan nå ret langt ud i verden med mine visioner fra det sted, jeg står lige nu.

Det, der for ikke-net-proffer som mig, er så godt ved denne bog er:

-Den er skrevet i et sprog, som alle kan forstå
-Den giver helt klare synspunkter for og grunde til, hvorfor   det er vigtigt at kommunikere MED og ikke til kunderne
-Den er meget personligt og autentisk skrevet. Det, Henriette prædiker, vi som virksomheder skal være for vores kunder, opfylder hun helt sikkert selv. Man kan være enig eller uenig i hendes synspunkter, men man er ikke i tvivl om, hvor hun står og hun er klart en af de meste autentiske personer, jeg har mødt.
- Den giver den helt enkle og inspirerende opskrifter på, hvordan man gør. Så det er sådan set bare at følge opskriften.
- Og så synes jeg, den giver mig som person og virksomhed lysten tilbage til at forfølge mine idealer og personlige overbevisninger. Den lader mig blive et medlem af et rockband og mærke suset og entusiasmen hver dag uden at skulle tænke så stift men derimod ud af boksen. Noget jeg elsker at gøre.

En ting er i hvert fald sikkert. Jeg skal have læst den bog mere end denne ene gang og nok også rigtig mange gange. Og har du endnu ikke mødt Henriette og hendes meninger og entusiasme, har du noget til gode.

-Lone de Bie 10minstyling.com

Køb Return on Involvement

gaveroi

Bogen kan fås ved at klikke på "Buy Now" linket nedenfor, hvorefter den bliver sendt til dig i posten. Den kan også købes i din lokale boghandel.

Bogen koster 249 kr som fysisk bog tilsendt.

Foredrag

henrietteDu kan få Henriette til at komme og tale om, eller lave workshops indenfor sociale medier, social marketing eller Return on Involvement. Kontakt Henriette på +4529727515 eller henriette@toothlesstiger.com